Website update

Virussen, malware, spyware, gelekte wachtwoorden en meer, het internet is tegenwoordig allesbehalve veilig. Update je website!

Toch heeft bijna elk succesvolle bedrijf of ZZP’er een eigen WordPress website, het is immers het uitgangspunt van het bedrijf en dé manier om het publiek te bereiken. Doe regelmatig een website update.

Er is maar één ding wat klanten erger vinden dan geen website hebben, en dat is een onveilige website. Updates installeren, plugins up to date houden en regelmatige back-ups, maken allemaal deel uit van een veilige website. Dit is echter zeer tijdconsumerend en iets waar veel bedrijven geen rekening mee houden. Maar het up to date houden van websites is superbelangrijk omdat hackers continu het internet afscannen op lekken. Met het onderhoudsabonnement van PC Hulplijn maakt u zich niet meer druk om uw website want wij zorgen voor de Backups, Updates en veiligheid; geheel automatisch!
Een mooie en goedwerkende website is belangrijk, maar het plaatsen van de juiste content is nog veel belangrijker. Het regelmatig bijwerken van uw website heeft meerdere voordelen, zo scoort uw website hoger in Google en blijven uw klanten en relaties op de hoogte van het laatste nieuws.
Heeft u zelf geen of te weinig tijd op uw website te onderhouden, kies dan één van onze content pakketten. Wij zorgen ervoor dat uw website up-to-date blijft door het plaatsen van de juiste content. Daarnaast schrijven en verzenden wij voor u nieuwsbrieven en plaatsen deze op uw website en socialmedia-kanalen.

lees hier wat de Rijksoverheid over update website zegt.
Meer tips en uitleg vindt u op de website website Alert Online. Op veiliginternetten.nl staat meer informatie over onder andere online veiligheid, privacy en sociale media.

Wil je nu een update check laten uitvoeren?
Bel direct 06 830 232 06
of stuur een mail naar info@kunstidee.nl